WU takes 30% more time to complete than others.

Kilcock
Kilcock
Joined: 1 Jun 05
Posts: 41
Credit: 2,604
RAC: 0
Topic 189387

On a PIII - 800 MHz, running W'98, it normally takes about 21 hours to complete a WU.

Now I have one which has been running 22 hrs and still has 10 hrs to go.

Could anyone tell me if some models take that much longer ?
(I looked at an other WU in the same canon, but for that host the WU seems to complete in the usual time)

So far it looks to me that I'm rerunning part of the WU or it is going to give a 'client error' on completion.

Sharky T
Sharky T
Joined: 19 Feb 05
Posts: 159
Credit: 1,173,301
RAC: 0

WU takes 30% more time to complete than others.

I had this experience a while ago... so don't give up yet. ;)


Blank Reg
Blank Reg
Joined: 18 Jan 05
Posts: 228
Credit: 40,599
RAC: 0

In the words of a Famous

In the words of a Famous Baseball player "it ain't over till its over"

Kilcock
Kilcock
Joined: 1 Jun 05
Posts: 41
Credit: 2,604
RAC: 0

RE: On a PIII - 800 MHz,

Quote:

On a PIII - 800 MHz, running W'98, it normally takes about 21 hours to complete a WU.

So far it looks to me that I'm rerunning part of the WU or it is going to give a 'client error' on completion.

After some patience, (which I have after running CPDN for over 3 months), the model completed with 'Success'.
Results are Here:

Most likely a part of the model has been rerunned !

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.