Validate errors [pls post here] [CLOSED]

Mats Nilsson
Mats Nilsson
Joined: 10 Dec 05
Posts: 94
Credit: 14,709,714
RAC: 2,068
Topic 193802

Had to S5R3 to report now when servers start running again but the last one that where finished this weekend was validated with error. Dom´t know if I did something or this is because of downtime. Everything looks okej. The Wu is WU 42173564

tobym
tobym
Joined: 14 May 08
Posts: 5
Credit: 408,003
RAC: 0

Validate errors [pls post here] [CLOSED]

6 of my WU's recently uploaded from two computers have validate errors - never had them before. The weekends work and this doesn't seem a coincidence to me.

BlkJack-21
BlkJack-21
Joined: 7 Sep 05
Posts: 4
Credit: 1,273,689
RAC: 0

RE: Had to S5R3 to report

Quote:
Had to S5R3 to report now when servers start running again but the last one that where finished this weekend was validated with error. Dom´t know if I did something or this is because of downtime. Everything looks okej. The Wu is WU 42173564

I also have quite a few workunits that also have validate errors.

http://einsteinathome.org/workunit/42093430
http://einsteinathome.org/workunit/42093429
http://einsteinathome.org/workunit/42093488
http://einsteinathome.org/workunit/42093486

This is just a few on one host..but I have them on all of my hosts.


Team SETI.USA Home Page

Apoch
Apoch
Joined: 5 Feb 08
Posts: 9
Credit: 475,028
RAC: 0

I have a few as well, plus I

I have a few as well, plus I have more sr3 to crunch I am hoping I am not waisting my time completing these last WU's.

Mac-Nic
Mac-Nic
Joined: 25 Feb 05
Posts: 71
Credit: 547,461
RAC: 0

Another 4 returned before and

Another 4 returned before and reported after the server update.

wuid=42099724
wuid=42099725
wuid=42099726
wuid=42099767

"The FUTURE is only a PARTICLE away from the PRESENT and the PAST."

roadrunner_gs
roadrunner_gs
Joined: 7 Mar 06
Posts: 94
Credit: 3,369,656
RAC: 0

over here also lots of

over here also lots of "validate error"s

Intel(R) Core(TM)2 CPU 6400 @ 2.13GHz [Family 6 Model 15 Stepping 6]

103145487 4. Aug 11:32:19 UTC
103145473 4. Aug 11:32:19 UTC
103144509 4. Aug 11:32:19 UTC
103144495 4. Aug 11:32:19 UTC
103144490 4. Aug 11:32:19 UTC

Intel(R) Pentium(R) M processor 1600MHz [Family 6 Model 9 Stepping 5]

103155196 31. Jul 7:20:50 UTC
103155085 4. Aug 11:28:21 UTC
103155014 4. Aug 11:28:21 UTC
103127819 31. Jul 7:20:50 UTC

Intel(R) Xeon(R) CPU E5405 @ 2.00GHz [Family 6 Model 23 Stepping 6]

103147646 4. Aug 11:34:02 UTC
103147626 4. Aug 11:34:02 UTC
103147543 4. Aug 11:34:02 UTC
103147540 4. Aug 11:34:02 UTC
103147536 4. Aug 11:34:02 UTC
103147528 4. Aug 11:34:02 UTC
103147522 4. Aug 11:34:02 UTC
103147518 4. Aug 11:34:02 UTC
103143147 4. Aug 11:34:02 UTC
103142735 4. Aug 11:34:02 UTC

Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T8300 @ 2.40GHz [Family 6 Model 23 Stepping 6]

103149355 4. Aug 11:34:47 UTC
103159353 4. Aug 11:34:47 UTC
103149349 4. Aug 11:34:47 UTC
103149347 4. Aug 11:34:47 UTC
103149341 4. Aug 11:34:47 UTC

Intel(R) Pentium(R) M processor 2.00GHz [Family 6 Model 13 Stepping 6]

103076757 4. Aug 11:37:07 UTC

Validate State in details is "checked, but no consensus yet", WU is resent to other cruncher.
I think one or two validate errors would be plausible but not that much from lots of clients in that short a timespan...

Arion
Arion
Joined: 20 Mar 05
Posts: 147
Credit: 1,626,747
RAC: 0

I have had one too! Just

I have had one too! Just posted in the "problems" forum. Details of the wu are HERE.

Fortunately I only have one so far as I can tell out of the 3 systems sending reports back after the server change over.

[edit] found another one HERE on another computer.
[/edit]

RandyC
RandyC
Joined: 18 Jan 05
Posts: 2,253
Credit: 103,200,019
RAC: 15,283

And a ME TOO! here as

And a ME TOO! here as well:

http://einsteinathome.org/workunit/42175469
http://einsteinathome.org/workunit/42175411

Only on one system, running power app.

[edit]System runs Linux if that is relevant[/url]

Seti Classic Final Total: 11446 WU.

DaveSun
DaveSun
Joined: 3 May 07
Posts: 3
Credit: 92,032,575
RAC: 3,073

I aslo have found a Validate

I aslo have found a Validate Error on this WU

EDIT This is on an XP Pro X64 System.

This was a reissue just be fore the upgarde and was reported yesterday. I still have my two systems set up use the app info file. Hope these get cleared up. I still have 7 S5R3 WU in my cache from before the switch.

Arion
Arion
Joined: 20 Mar 05
Posts: 147
Credit: 1,626,747
RAC: 0

RE: And a ME TOO! here as

Message 83186 in response to message 83184

Quote:

And a ME TOO! here as well:

http://einsteinathome.org/workunit/42175469
http://einsteinathome.org/workunit/42175411

Only on one system, running power app.

[edit]System runs Linux if that is relevant[/url]

Don't know if its relevant or not. I'm running XP SP3 and have them.

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.