No new work since 08 August

TJ
TJ
Joined: 11 Feb 05
Posts: 178
Credit: 21,041,858
RAC: 0
Topic 209156

Hello,

Yesterday 08 August Einstein@home was offline due to maintenance. Today 09 August I do not get new work for my Intel GPU and I have nothing changed to my settings. But I get this message: 

8/9/2017 7:10:36 AM | Einstein@Home | Your current settings do not allow tasks from this project. To fix this, you can change Project Preferences on the project's web site.

And there I see my Intel GPU is still switched on the receive work. But I do not get any.

Has it to do with yesterday's maintenance?

Thank you.

Greetings from
TJ

[SG]Felix
[SG]Felix
Joined: 25 Aug 15
Posts: 4
Credit: 6,907,575
RAC: 165

maybe there is no work at the

maybe there is no work at the moment, this can be because of the maintenance, but maybe not

Gary Roberts
Gary Roberts
Moderator
Joined: 9 Feb 05
Posts: 4,954
Credit: 30,954,799,941
RAC: 29,310,443

Your computers are hidden so

Your computers are hidden so it's not possible for a volunteer to consult the scheduler logs to see what the cause might be.  However you certainly can.

If you consult this thread on the Getting Started board, it describes how to consult the scheduler logs on the server to get a description of the various procedures the scheduler went through in trying to see if there was any work that could be allocated to your host.  If you have any trouble in understanding the content of the log, you will either need to 'unhide' your computers or at least give us the hostID of your machine so that someone can see what the problem is.

Let us know how you go.

 

Cheers,
Gary.

Christian Beer
Christian Beer
Moderator
Joined: 9 Feb 05
Posts: 595
Credit: 96,904,763
RAC: 0

Hi, you have one host with

Hi,

you have one host with RAC > 0 that stopped requesting Intel GPU work yesterday evening 17:25 UTC. The last task was reported back at 18:09 UTC. The current coprocessor information for this host shows no Intel GPU, only a GTX 980. Usually a Windows update removes OpenCL support from the driver and you need to reinstall the GPU driver after the Windows update. I think that's what happened here.

TJ
TJ
Joined: 11 Feb 05
Posts: 178
Credit: 21,041,858
RAC: 0

Hi Christian, Thank you for

Hi Christian,

Thank you for your replay. Indeed there was a Windows update this morning. So I will try to reinstall.

However after other windows updates I continue to get work...

 

Greetings from
TJ

DanNeely
DanNeely
Joined: 4 Sep 05
Posts: 1,281
Credit: 1,408,465,337
RAC: 1,225,875

If you finally got the

If you finally got the creators update, that one is probably to blame.  It killed the openCL on all my boxes when it installed.

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.