why don,t i get wu,s after a week holiday.

dutchie
dutchie
Joined: 10 Jun 06
Posts: 34
Credit: 6,102,332
RAC: 0
Topic 192898

i have been out of the project for a week,because of a
7-day holiday,and i don,t get any new work ,i run einstein for more than, a year,almost constantly.
does somebody know what,s going on,i tried several things.

rene-bluegiant-holland

Akos Fekete
Akos Fekete
Joined: 13 Nov 05
Posts: 561
Credit: 4,527,270
RAC: 0

why don,t i get wu,s after a week holiday.

Quote:
i have been out of the project for a week,because of a 7-day
holiday,and i don,t get any new work ,i run einstein for more
than, a year,almost constantly. does somebody know what,s going
on,i tried several things.

The WU generator is working, so the problem is on your machine.
Try to "Allow new tasks" or "Reset project" in the BOINC.

dutchie
dutchie
Joined: 10 Jun 06
Posts: 34
Credit: 6,102,332
RAC: 0

it would have been nice,if my

it would have been nice,if my computer worked after i resetted it ,i tried also
new work,unfortunatly no new work units,so that,s not the problem,thanks.

Odysseus
Odysseus
Joined: 17 Dec 05
Posts: 372
Credit: 13,247,293
RAC: 10,617

RE: it would have been

Message 69194 in response to message 69193

Quote:
it would have been nice,if my computer worked after i resetted it ,i tried also
new work,unfortunatly no new work units,so that,s not the problem,thanks.


Could you post some messages from the log in BOINC Manager, covering one of your attempts to get work? The messages from when BOINC first starts up might be useful as well.

dutchie
dutchie
Joined: 10 Jun 06
Posts: 34
Credit: 6,102,332
RAC: 0

EVERYTHING IS RUNNING

EVERYTHING IS RUNNING AGAIN-the problem has been solved--thanks--rene--bluegiant

Lisandro Firman
Lisandro Firman
Joined: 17 May 06
Posts: 22
Credit: 49,004
RAC: 0

It happens the same to me,

It happens the same to me, from time to time. The only solution I've found was to detach and reattach to E@H again.

KSMarksPsych
KSMarksPsych
Moderator
Joined: 15 Oct 05
Posts: 2,702
Credit: 4,090,227
RAC: 0

RE: It happens the same to

Message 69197 in response to message 69196

Quote:
It happens the same to me, from time to time. The only solution I've found was to detach and reattach to E@H again.

If you are running multiple projects, then most likely this behavior is normal. When you run into this situation, post the messages from a manual update. But most likely it will be a long term debt issue.

The link in my sig goes to the wiki. Search for work fetch and long term debt. Any questions? Post back here and someone will try to answer them for you.

Kathryn :o)

Einstein@Home Moderator

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.