Unints uploaded but do not show in My adding: w1_0500.5__0500.6_0.1_T10_S4hB_1_0 (deflated 64%)ccount

Martin Porstner
Martin Porstner
Joined: 19 Aug 05
Posts: 1
Credit: 2,643,505
RAC: 0
Topic 189873

My Linux box (2.6.12-1.1390_FC4, comp ID 407608) has uploaded the second result

adding: w1_0500.5__0500.6_0.1_T10_S4hB_1_0 (deflated 64%)
2005-09-11 17:59:42 [---] request_reschedule_cpus: process exited
2005-09-11 17:59:42 [Einstein@Home] Computation for result w1_0500.5__0500.6_0.1_T10_S4hB_1 finished
2005-09-11 17:59:42 [---] schedule_cpus: must schedule
2005-09-11 17:59:42 [Einstein@Home] Starting result w1_0500.5__0500.7_0.1_T10_S4hB_2 using einstein version 4.81
2005-09-11 17:59:43 [Einstein@Home] Started upload of w1_0500.5__0500.6_0.1_T10_S4hB_1_0
2005-09-11 17:59:45 [Einstein@Home] Finished upload of w1_0500.5__0500.6_0.1_T10_S4hB_1_0
2005-09-11 17:59:45 [Einstein@Home] Throughput 73276 bytes/sec

but the last contact is not updated nor the result shown as completed.
My other box (Win XP) shows the result just after uploading.

Any ideas what could be wrong ?

-Martin

Bruce Allen
Bruce Allen
Moderator
Joined: 15 Oct 04
Posts: 1,109
Credit: 172,125,663
RAC: 0

Unints uploaded but do not show in My adding: w1_0500.5__0500.6

Quote:

My Linux box (2.6.12-1.1390_FC4, comp ID 407608) has uploaded the second result but the last contact is not updated nor the result shown as completed. My other box (Win XP) shows the result just after uploading.

Any ideas what could be wrong ?
-Martin

Probably nothing wrong. The UPLOAD of a result happens independently of the REPORTING of a result. Of course the UPLOAD is always before the REPORTING.

Try doing 'Update Project' to force your client to also REPORT the completed work.

Bruce

Director, Einstein@Home

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.