Techpowerup GPU-Z showing no usage

Robby1959
Robby1959
Joined: 11 Dec 13
Posts: 24
Credit: 88,417,049
RAC: 0
Topic 198222

I just noticed this last night both poem and Einstein [gpu] the task are running but the GPU is zero and the progress is not doing anything . I have restarted a couple of times . and at one point it started working . any ideas ??

tbret
tbret
Joined: 12 Mar 05
Posts: 2,115
Credit: 4,840,419,160
RAC: 430,736

Techpowerup GPU-Z showing no usage

Try updating GPU-Z.

Seriously.

Robby1959
Robby1959
Joined: 11 Dec 13
Posts: 24
Credit: 88,417,049
RAC: 0

my work units are not

my work units are not progressing but the clock is running . I went to the newest GPUZ and now backed off to older gpuz . still no usage - I just updated Boinc tho . anyone have any issues with the new boinc download ? even the gpu s speed is low [ idling ]

Robby1959
Robby1959
Joined: 11 Dec 13
Posts: 24
Credit: 88,417,049
RAC: 0

OK I think I found the

OK I think I found the problem !! I downloaded the new Boinc with VM . [ the big download LOL ] the Einstein units did not want to restart . I suspended it and Poem started up Gpu went normal . I am resetting Einstein and I bet a nickle it will run fine . if not I will post .

Mumak
Joined: 26 Feb 13
Posts: 325
Credit: 3,381,685,537
RAC: 264,325

You might also use sensors of

You might also use sensors of HWiNFO (hwinfo.com) to check your GPU status.
But it happens sometimes to me, that various tasks became stuck and I need to restart them.

-----

Robby1959
Robby1959
Joined: 11 Dec 13
Posts: 24
Credit: 88,417,049
RAC: 0

that was it . btw even in the

that was it . btw even in the gpu setup gpu usage was nill

Robby1959
Robby1959
Joined: 11 Dec 13
Posts: 24
Credit: 88,417,049
RAC: 0

I just caught a poem@home

I just caught a poem@home hung up . not so sure I found it

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.