Server Problems??

AnRM
AnRM
Joined: 9 Feb 05
Posts: 213
Credit: 4,346,941
RAC: 0
Topic 189080

Data uploads are getting through ok but the second upload (report) is not getting through. Or is it just me??

Purple Rabbit
Purple Rabbit
Joined: 15 Feb 05
Posts: 12
Credit: 12,360,637
RAC: 1,908

Server Problems??

I'm seeing the same thing here

john.mac
john.mac
Joined: 9 Feb 05
Posts: 85
Credit: 167,393
RAC: 0

No, its not just you, my last

No, its not just you, my last result was uploaded but could not be reported due to server no connects,

Also my machine is running idle because of no WU's available for download because of this.
:-(.

John,

BeBiMaGe
BeBiMaGe
Joined: 10 Nov 04
Posts: 1
Credit: 113,833
RAC: 0

> No, its not just you, my

Message 11131 in response to message 11130

> No, its not just you, my last result was uploaded but could not be reported
> due to server no connects,
>
> Also my machine is running idle because of no WU's available for download
> because of this.
> :-(.
>
>
>
participate in another BOINC project and are not wasting idle cycles ;)

AnRM
AnRM
Joined: 9 Feb 05
Posts: 213
Credit: 4,346,941
RAC: 0

OK, thanks guys....I

OK, thanks guys....I appreciate the fast replies :)

mlcudd
mlcudd
Joined: 22 Jan 05
Posts: 26
Credit: 51,808
RAC: 0

Hi All, I am glad someone

Hi All,
I am glad someone else is seeing the same thing. I thought it was just me. Hope it gets fixed soon. 10 waiting to report.

Respectfully,

Rocky


WinXP SP2 Boinc - 4.45
Have A Great Day!

Heffed
Heffed
Joined: 18 Jan 05
Posts: 257
Credit: 12,368
RAC: 0

> I am glad someone else is

Message 11134 in response to message 11133

> I am glad someone else is seeing the same thing. I thought it was just me.

Me too! :) Just upgraded my CC to 4.35 and was wondering if something was futzed.

Captain Avatar
Captain Avatar
Joined: 19 Jan 05
Posts: 168
Credit: 321,252
RAC: 0

> > I am glad someone else

Message 11135 in response to message 11134

> > I am glad someone else is seeing the same thing. I thought it was just
> me.
>
> Me too! :) Just upgraded my CC to 4.35 and was wondering if something was
> futzed.
>
>
4.35 is not playing nice with Einie.....

4/30/2005 3:46:31 PM|Einstein@Home|Pausing result H1_1270.4__1270.8_0.1_T13_Run2_3 (removed from memory)
4/30/2005 3:46:33 PM||request_reschedule_cpus: process exited
4/30/2005 3:46:33 PM||schedule_cpus: must schedule
4/30/2005 4:02:48 PM||request_reschedule_cpus: project op
4/30/2005 4:02:48 PM||schedule_cpus: must schedule
4/30/2005 4:02:49 PM|Einstein@Home|Sending request to scheduler: http://einstein.phys.uwm.edu/EinsteinAtHome_cgi/cgi
4/30/2005 4:02:49 PM|Einstein@Home|Scheduler RPC to http://einstein.phys.uwm.edu/EinsteinAtHome_cgi/cgi failed
4/30/2005 4:02:49 PM|Einstein@Home|No schedulers responded

If you need an Avatar, I'll create one for you!
Captain.Avatar-[at]-Gmail.com

Nuadormrac
Nuadormrac
Joined: 9 Feb 05
Posts: 66
Credit: 6,622,532
RAC: 21,793

The server status page

The server status page reports all is fine, but I'm having the same problems as well with "scheduler not responding". This is when trying to contact the scheduler to report the WU was finished...

Liberto [Valencia]
Liberto [Valencia]
Joined: 11 Nov 04
Posts: 38
Credit: 26,927
RAC: 0

Reporting from Spain, same

Reporting from Spain, same problem for over an hour:
30/04/2005 22:02:12|Einstein@Home|Sending request to scheduler: http://einstein.phys.uwm.edu/EinsteinAtHome_cgi/cgi
30/04/2005 22:02:13|Einstein@Home|Scheduler RPC to http://einstein.phys.uwm.edu/EinsteinAtHome_cgi/cgi failed
30/04/2005 22:02:13|Einstein@Home|No schedulers responded
30/04/2005 22:02:13|Einstein@Home|Deferring communication with project for 4 minutes and 8 seconds
30/04/2005 22:06:21|Einstein@Home|Sending request to scheduler: http://einstein.phys.uwm.edu/EinsteinAtHome_cgi/cgi
30/04/2005 22:06:22|Einstein@Home|Scheduler RPC to http://einstein.phys.uwm.edu/EinsteinAtHome_cgi/cgi failed
30/04/2005 22:06:22|Einstein@Home|No schedulers responded

Let's hope it gets fixed soon!!

Patience is a virtue

FalconFly
FalconFly
Joined: 16 Feb 05
Posts: 191
Credit: 15,650,710
RAC: 0

Exactly the same here since

Message 11138 in response to message 11136

Exactly the same here since about 6 hours now...

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.